Oldal kiválasztása

Rólunk

Kreatív Üzletünket 2008-ban nyitottuk, melyet először a Dobó téren alakítottuk ki , ez egy pici üzlet volt. Az évek alatt kinőtük a helyiségünket és átköltöztünk egy nagyobb helyiségbe, amely a Zalár utca 5-7. szám alatt található. Ha a városban jársz és a „zsiráfos üzletet” keresed akkor biztosan megtalálsz minket.

Webáruházunkban és üzletünkben több ezer termékünk között kreatív hobbi termékek, valamint fonalak, saját-egyedi fatermékek és szezonális dekorációk forgalmazásával foglalkozunk. A Kreatív & Hobby Sarokban arra törekszünk, hogy a kézműves technikák elsajátításához szükséges kiváló minőségű termékeket és alapanyagokat tudjuk biztosítani vásárlóink számára.

Nagyon fontos számunkra, hogy munkatársaink megfelelő képzésben vegyenek részt és ezeket továbbadják a vásárlóink részére. Eladóink gyors és segítőkész munkája mellett, vásárlóinkat arról biztosítjuk, hogy a kiváló minőségű termékeinket kellő szakértelemmel párosítjuk.

2018 februárjában létrehoztunk egy Kreatív Műhelyt, ahol mindenki el tudja készíteni Önmaga illetve családja számára kézműves foglalkozás keretein belül a legkülönfélébb ajándékokat. Folyamatosan törekszünk arra, hogy különféle foglalkozásokat tudjunk tartani akár évszaknak megfelelően illetve a cégek által fejlesztett alapanyagok felhasználásával. Az alkotni vágyók egyaránt megtalálják a számukra legmegfelelőbb és legtrendibb kreatív technikákat.

Kreatív tanfolyamunk gyakori vendége a Pentart Görög dizájnere: Vasilis Contos ,aki nemcsak remek inspirációkkal látja el a résztvevőket de felszabadult és családias hangulatot is biztosít a tanfolyamaink teljes ideje alatt.

Választékunkban megtalálhatóak  többek között a Pentart teljes termékcsoportjai, saját gyártású fatermékek, decoupage technika kellékei, scrapbook technikához szükséges alapanyagok, rízspapírok, stencilek, dekorációs alapanyagok, papírok, gyöngyök .

Csatlakozz hozzánk Facebook oldalunkon, melyen Kreatív és Hobby Sarok néven találsz ránk. Instagram oldalunkon: kreativhobbysarok néven találsz ránk. Küldhetsz számunkra e-mailt a kreativhobbysarok@gmail.com  címre vagy hívhatsz telefonon a 06/204966890-es telefonszámon és ne felejts el feliratkozni hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön a legújabb technikákról, termékeinkről, különleges ajánlatainkról, akcióinkról és tanfolyamainkról.

A webáruházban megújult dizájnnal és napról napra bővülő kiemelkedő minőségű termékekkel kívánunk jó vásárlást és Egerben a Zalár út 5-7. szám alatti üzletünkben várjuk szeretettel a Kreatív & Hobby Sarokban.

Címünk

3300 Eger, Zalár u.5-7.

Nyitvatartás

H-P 9:00-18:00,
SZo:9:00-13:00

Telefon

06/20 4966 890